Vonja po gorivu nima nobeden, stroški bencinarja pa so neprimerno večji že pri registraciji, ker bencinar pade v najvišji razred pri cestnini (nad 2500ccm) in pri zavarovanju, poraba je neprimerno večja, pri nabavni ceni dobrega vozila pa ni tako velike razlike, le veliko težje ga potem prodaš, zato se tudi cene rabljenih bencinarjev tako spuščajo. Sam imam 2,5 diesel motor (R5), ki ima 174KM, povprečna poraba je 10-11 litrov na 100km, pri hitri vožnji na avto cesti (do 200km na uru) pa se dvigne na 13 litrov, menjalnik je ročni (avtomatski se ne obnese najbolje v kombinaciji s tem motorjiem, pa še poraba je večja). V dveh letih so bili stroški vzdrževanja le redni servisi (v motor gre dobrih 9 litrov olja ter filtri), seveda na pooblaščenem servisu in kvalitetno olje Aral. Tukaj so še kvalitetne gume, ki stanejo od 200EUR dalje, dobiš tudi cenejše, vendar je vprašanje kvalitete in predvsem oprijema gume, če računaš da je avto težak 2,4 tone in dosega hitrosti okrog 200km/uro. Sam sem izredno zadovoljen z vozilom, izredno udobna vožnja, ter odličen avto za vleko (po homologaciji lahko vlečeš do 3500kg težko priklopno vozilo),in ima kljub teži zelo dobre pospeške.
Ponavadi se ne rad vtikam v take polemike, ker se odloča o zadevah, ki so predvsem stvar posameznikovega prepričanja brez nekih argumentov, sploh pa ko nekateri kalkulirate in računate, ter varčujete pri stroških vzdrževanja pri avtomobilu visokega cenovnega razreda (moja misel je, da če imaš za avto imej še za kvalitetno zdrževanje). Ne vem od kod podatki da je vzdrževanje bencinskih motorjev cenejše, pa tudi diesel motorji že zelo dolgo časa niso več traktorji, saj nabrišejo marsikateri bencinski motor (dokaz je dirka 24 ur Le mansa - dve leti zapored zmaga Audija z dieselskim motorjem

), pa tudi zvočna kulisa je dobra.
Bodi pozoren na poreklo avtomobila, ker jih je veliko od zunaj z veliko prevoženih km. Jaz sem iskal striktno avto od 1. lastnika, kupljen v Sloveniji in servisiran na pooblaščenem VW servisu.
Želim ti veliko sreče pri nakupu.