tuv za platišča

Ki se nanašajo na VW

Moderator: moderatorji

tuv za platišča

OdgovorNapisal/-a vw t3 » Torek 18.3.2008 13:07:55

jst mam en velik problem. rad bi dal lita platišča na vw transporterja T3 letnik 1985 dal pa bi 17 col. zdej pa nikjer ne dobim TUV za katerekoli feltne za ta kombi. a mi lohka ker pomaga k drgač se bom mogu vozt na 14-kah. klicu sm že na vse te centre kjer prodajajo feltne pa nikjer ni TUV za ta kombi. a se da to kje naredit al pa ponaredit tuv.
lp
Uporabniški avatar
vw t3
 
Prispevkov: 116
Pridružen: Nedelja 9.9.2007 23:27:16

OdgovorNapisal/-a izzy » Torek 18.3.2008 21:20:29

O priredbi papirjev ni ravno za na forumu blebetat, ampak vseeno....
Včasih ni bil problem spraviti avtomobila čez homologacijo, ker itaq niso preverjali originalnosti papirjev. Enostavno si si poskeniral kr en TUV in vanj vnesel željen tip vozila in to je bilo O.K. :twisted:
Sedaj pa je malo drugače, ker ponavadi vse dokumente preverijo :cry:
če te zanima še kaj, me kontaktiraj na ZS :wink:
TopChop - enjoy the difference.
Uporabniški avatar
izzy
 
Prispevkov: 436
Pridružen: Nedelja 3.7.2005 19:41:05
Kraj: Ĺ entjernej

OdgovorNapisal/-a vw t3 » Sreda 19.3.2008 0:35:05

joooj zdej pa ne bom meu 17 col . zakva je to tok enih komplikaciji s to homologacijo. zdej se morm sprjaznt da ne morm dt felt gor. čist bom znoru. a kdo kj ve a se da kj nrdit
Uporabniški avatar
vw t3
 
Prispevkov: 116
Pridružen: Nedelja 9.9.2007 23:27:16

OdgovorNapisal/-a Anton aus » Sreda 19.3.2008 11:02:44

Ma kaj pa noriš tko natakni gor kaj češ kdo papravi da ne smeš gor dati. Ma ljudi se vozijo pijani brez izpitov določeni brez registracije ti se pa sekiraš za en papir. Vozi dokler ide ko stane pa boš premontiral pa je.
Uporabniški avatar
Anton aus
Administrator
 
Prispevkov: 2929
Pridružen: Torek 4.1.2005 12:11:17
Kraj: Črnomelj - Izlake

OdgovorNapisal/-a vw t3 » Sreda 19.3.2008 14:50:22

aja anton a si že dubu šraufe. men je rudi bodlaj reku da pašejo tudi od mercedesa.
Uporabniški avatar
vw t3
 
Prispevkov: 116
Pridružen: Nedelja 9.9.2007 23:27:16

OdgovorNapisal/-a Anton aus » Sreda 19.3.2008 18:26:15

Jst jih bom verjetn naročil nove po 3,7 eur komad samo čakam da dobim feltno nazaj ker sem dal povečat luknje iz fi 12mm na 14mm pa da pol vidim če bo 1cm daljši dovolj.
Uporabniški avatar
Anton aus
Administrator
 
Prispevkov: 2929
Pridružen: Torek 4.1.2005 12:11:17
Kraj: Črnomelj - Izlake


Vrni se na Razna vprašanja

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron