Kako igrati dobre igre z možgani?

Politika in okolje :)

Moderator: moderatorji

Kako igrati dobre igre z možgani?

OdgovorNapisal/-a GamesBX2 » Četrtek 12.9.2019 4:42:32

Ameriški znanstveniki so pokazali povezavo med igrami z zmožnostjo izboljšanja določenih možganskih funkcij, kot sta koncentracija in zmožnost zaznavanja inteligence.
Zdaj obstaja veliko raziskav, ki kažejo, da lahko igro uporabimo za izobraževalno metodo ali celo posebno terapijo za izboljšanje delovanja možganov. Nedavno delo znanstvenika Vikranta Bejjanki in kolegov z ameriške Nacionalne akademije je pokazalo, da lahko igranje v celoti izboljša sposobnost prepoznavanja, osredotočanja in pozornosti na igralce.
Razprava in pogovor o igri je lahko izredno zanimiva, zaradi česar se igralci dalj časa osredotočajo na določeno temo. Povečanje koncentracije pomeni, da je učenje s pomočjo iger učinkovitejše od običajnih metod.
Vsak posameznik bo skozi igro nenehno pridobival več znanja, izkušenj in učenja na različnih področjih, obenem pa ohranjal visoko koncentracijo in s tem izboljšal svojo sposobnost razvoja obstoječih veščin. . Lahko se vadijo in izzivajo z veliko zahtevnostjo, kot je letenje na simulatorju, razvijanje vztrajnosti in potrebnih veščin v resničnem življenju.
KLIKNITE TUKAJ ZA REFERENCE GAMESBX
Slika
Uporabniški avatar
GamesBX2
 
Prispevkov: 1
Pridružen: Četrtek 12.9.2019 4:13:38
Kraj: GamesBX
Moja vozila: neverar

Re: Kako igrati dobre igre z možgani?

OdgovorNapisal/-a phuong20 » Četrtek 11.6.2020 9:37:28

Igre, ki jih lahko igra vsakdo. Če želite igrati igro, ki potrebuje dobre možgane, morate redno vaditi, možgani bodo po obdobju vadbe boljši.
phuong20
 
Prispevkov: 1
Pridružen: Četrtek 11.6.2020 9:26:39
Moja vozila: BMW


Vrni se na Zabavni kotiček

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov